Ting jeg glæder mig til #1

Hey alle sammen.

I dag vil jeg fortælle om 4 ting, som jeg ser utrolig meget frem til, og det virkelig nogle ting jeg har glædet mig til i lang tid nu.


Min mormors 75 års

Her på tirsdag bliver min mormor 75 år, og derfor holder hun en dame frokost, for alle sine veninder, og dem fra familien. Min morfar blev også 75 år, det var d. 21 september, hvor han også selv holdt fødselsdag, det var bare mande frokost. Jeg glæder mig til at skulle fejre min mormor, da vi er utrolig tætte, og så selvfølgelig også til den gode mad vi skal have.


Paris

Jeg er så utrolig heldig, at jeg i efterårsferien fra d. 14 til d. 19, skal til Paris med min kæreste. Da jeg kun har været der 1 gang før, og det kun var 1 dag, er det noget jeg virkelig har glædet mig til. Jeg kan slet ikke vente nu er der kun 13 dage til, og jeg tæller ned hver dag indtil vi skal afsted. Det er vores første rejse sammen, og vi skal kun os to afsted, hvilket bliver super dejligt. Turen til Paris er en fødselsdagsgave, jeg gav til min kæreste da han blev 18 år, her tidligere i år.


18 års fødselsdagsfest for min veninde

Min rigtig gode veninde Bianca, bliver 18 år her torsdag d. 12 oktober, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Hun holder 18 års fødselsdagsfest, weekenden efter hun er blevet 18 år, for at min kæreste og jeg kunne komme med, da vi jo som sagt længere oppe i indlægget skal til Paris, og så passede det også bare bedre der. Hvilket jeg er glad og taknemlig for, så vi også kan være med til at fejre hende.


Club La Santa Sport

Mit andet elskede hjem, har set frem til det siden jeg var der sidste år, og det er kun noget man kan glæde sig til, specielt når der kun er 47 dage til. Skal afsted med min mor i år, kun os to så det bliver godt. Det meget forskelligt fra år til år hvem vi tager derned med. Min mor og jeg har kun været os to alene dernede 1 gang før, men det var da jeg kun var 3 år, så det kan jeg ikke rigtigt huske. Vil på et andet tidspunkt fortælle meget mere om La Santa Sport, da jeg har lavet en stil om det.


Da det er 2 dejlige ferier jeg skal på, og 2 skønne fødselsdage jeg skal til, skal der nok komme billeder op på bloggen, og indlæg omkring de forskellige ting.


Er ked af stilheden på bloggen den her uge, det skal der laves om på, så har allerede planlagt nogle indlæg, der skal ud i den kommende uge, så det skal nok blive godt er jeg sikker på. Håber i kunne lide indlægget, og så ses vi forhåbentlig igen i det næste.

- Michelle

Synes godt om

Kommentarer