Tilde Twile overtager for i dag


I dag tager Tilde den sødeste, mest inspirerende og smilende pige over. Så endelig læs videre, og så håber jeg i bliver mindst, lige så inspireret af Tilde som jeg er...


Heeej alle

Jeg er Tilde, en 18-årig tøs som er bosat i Odense. Jeg tænker meget, kan godt lide at rejse og jeg elsker livet. Jeg er egentlig bare en helt normal kærestekedelig teenager som går i gymnasie, og som prøver på at finde hoved og hale i livet.


1. Hvad fylder meget i dit hoved for tiden?

Hvad jeg skal når jeg er færdig med min uddannelse. Jeg er så bange for at spilde min tid mens jeg går på gymnasie, så det er meget vigtigt for mig at jeg kan arbejde på noget nu som jeg kan få mere tid til når jeg er færdig med gymnasiet - for eksempel den her blog.


2. Hvad står der på din bucket list?

Der står rigtig rigtig mange ting. Jeg plejer faktisk at lave en lille bucketlist for hver uge. Den bucketlist som jeg går mest op i er min rejsebucketlist - den er lang, men i får den lige:

Den transebiriskejernbane

Hola festival

Hawaii - hula dans

Singapore

Lanterne festival

Autocamper i Texas

Den Blå By “Chefchaouen”, Marokko

Saltsletten Salar de Uyuni, Bolivia

De 12 apostle, Australien

Kappadokien, Tyrkiet

Den blå lagune og nordlys, Island

Petra, Jordan

Machu Picchu, Peru

Peak Tram, Hong Kong

Las Vegas, USA

Den Kinesiske Mur, Kina

Den forbudte by

Grand Canyon, Arizona

New York

Bali, Indonesia

Karneval i Brasillien

Bora Bora, Fransk Polynesien

De norske fjelde Paris

Karaoke i Japan

The sea of Stars, maldiverne

Antelope Canyon, Arizona

Tianzi mountains china


3. Hvad er målet for din blog?

Målet for min blog er at inspirere folk. Jeg er ikke en typisk blogger som viser mit tøj frem, for det er der mange andre der er bedre til end mig. Jeg eksperimentere stadigvæk med hvad jeg overhovedet skal poste på bloggen, men jeg håber at folk vil tage godt i mod det som jeg laver.


4. Hvor ser du dig selv om 5 år?

Lige nu er jeg i gang med at tage en danseuddannelse sammen med min gymnasieuddannelse, og den er jeg færdig med om cirka 3 år. Lige nu satser jeg jo på at danse et eller andet sted i verdenen, gerne på krydstogter i Caribien eller noget lignende. Dog er jeg fyldt med så mange små drømme, så det er virkelig uklart for mig hvad jeg laver om 5 år. En anden lille drøm er at jeg bor i en kystby i Italien med min kæreste, hvor vi sparer op til at rejse resten af Europa rundt i en lille campingvogn. Men altså, mit mål er egentlig bare at være glad.


5. Hvem inspirerer dig?

Jeg bliver rigtig hurtigt inspireret af alt muligt, men det som inspirere mig aller mest, er helt klart når mennesker tør at være sig selv. Det synes jeg er det fedeste!!


6. Hvem er dine favorit bloggere og instagram?

Ihh jeg har så mange, men helt klart Philine Pi, Matilda Djerf og Earthyandy. Kan også virkelig godt lide den franske instagrammer Cécile Dormeau, som er en kunstner der laver nogle vildt realistiske tegninger af kvindekroppen - synes hun er vildt cool.


  • Inspiration
  • 301 visninger

Synes godt om

Kommentarer