Tag på guideskole med mig i Spanien


Hey alle sammen, og velkommen hertil.

Jeg går en spændende tid i møde, da jeg tager på guideskole med Service & Co fra d. 25 april til 3 juni hvilket jo er snart.


Grunden til jeg har valgt at tage på guideskole, er at jeg elsker at rejse, og utrolig godt kunne tænke mig, at arbejde på Club La Santa som jo er mit andet hjem. Så da jeg var på ferie, på Club La Santa sidste år i en måned, fandt jeg ud af at man kunne komme på guideskole. Hvilket bare giver så god mening for mig, da det den oplagte mulighed at få mit drømmejob, den vej igennem og samtidig arbejde med mennesker. Der udover vil jeg gerne prøve grænser af, og udvikle mig som person. Så efter at have undersøgt, og hørt så godt om service & co, tog jeg til deres foredrag tilbage i januar i år. Efter det foredrag vidste jeg bare, at det var den uddannelse jeg vil tage.


Guideskolen foregår i byen Pineda de Mar i Spanien, den varer i alt 5 uger. Jeg har valgt at tage et tillægs kursus der sport, hvilket jeg så som en god mulighed nu når jeg gerne vil til Club La Santa. Derfor varer det en ekstra uge, så jeg er i alt afsted i 6 uger. Uddannelsen koster 28.995kr, og med sports eller børnekursus koster det 33.090kr. Det en del penge, dog får man også utrolig meget ud af at bruge de penge på uddannelsen, og har kun hørt fra folk, at de har været glade for at de gjorde det. Da det er en oplevelse for livet, personlig udvikling, og alle de nye venskaber man får sig dernede. På guideskolen i Spanien er man omkring 100 elever, der kommer fra Danmark, Sverige, Norge. Undervisningen foregår sådan at meget af den er i praksis, så man ikke kommer til at skulle sidde ned på en stol hele dagen.


Jeg glæder mig helt vildt til jeg skal afsted, og har gjort mig mange tanker omkring det hele. Ud fra de bekendte jeg har talt med, der har været afsted, synes jeg helt klart det en god ide, at tage afsted på guideskole. Alt den vide du får, udvikling, oplevelse for livet og alle de dejlige venskaber. Er ikke noget jeg vil være for uden, og derfor ser jeg det som den perfekte mulighed for mig. Specielt da jeg aldrig har været en person der glad for skolen, så synes jeg virkelig det her lyder, som noget der vil passe godt til mig.


Hvis der mere i vil vide, eller er nysgerrige omkring kan i læse om alt her. Har i bare den mindste lyst til at tage afsted, synes jeg helt klart i burde gøre det.


Håber i vil følge med på det eventyr der snart begynder for mig, og så håber jeg i får en forsat skøn dag

- Michelle

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Ser meget frem til at høre mere om det! Håber du vil fortælle om dine oplevelser med uddannelsen 😃
nouw.com/rejseguideafguld