Lær Gunilla Norgren bedre at kende

Hey alle sammen

Dagens indlæg kommer til at handle om, den smukke og inspirerende Gunilla Norgren. I dette indlæg kan I blandt andet læse om nogle af Gunilla´s yndlings billeder, hvad hendes næste køb er, og meget mere end det. I kan finde Gunilla på hendes egen blog Her, og hendes instagram Her.

Håber i kan lide den her nye serie, og lad os egentlig bare starte så.


1. Hvor vil du gerne rejse hen, hvis det er lige nu du skal tage afsted?

Dubai! Jeeesus, hvor vil jeg gerne til Dubai! Det er det perfekte vejr lige nu derhenne!


2. Noget du ser frem til?

Næste sommer... denne sommer gik aaaaaalt for hurtigt!


3. Yndlings steder eller lande at rejse hen?

Det må nok være Mallorca. Jeg har ikke været på specielt mange rejser, og i så fald 90% af dem har været charterrejser. Men jeg synes virkelig, at Mallorca har et lækkert vejr, et skønt byliv og søde mennesker.


4. Har du nogle billeder der betyder mest for dig, og hvorfor?

1. billede: Dette er mit absolut yndlingsbillede af Lauge og jeg. Vi ser så glade, fjollede og kærlige ud, hvilket beskriver vores forhold uendeligt godt.

2. billede: Dette er et billede af min mor og jeg stående på et marked i Aghios Nikolaos, Kreta. Det er langt fra det første billede af min mor og jeg, men det første hvor jeg er ældre og ''moden'' haha.


3. billede: Billede af mig og Lauge nytårsaften. Lauge var halvsnaldret på dette tidspunkt og jeg var bare i ''lollehumør'' hahaha. Lauge har rigtigt en utroligt grim hat på, men som vi dog valgte at beskære væk haha

4. billede: Dette billede blev taget på min 18-års fødselsdag som jeg holdt for familie og venner. Lauges familie var der (hvilket var vildt nervepirrende, da mine forældre og Lauges familie aldrig havde mødt hinanden før). Mange var lidt fulde på dette billede hahaha, kan dog ikke huske om jeg var - måske var det efter jeg havde taget 18 shots? hahahahah, men det var en super hyggelig aften i hvert fald...


5. billede: Dette er et billede fra min konfirmation (godt 3 år siden efterhånden), hvor min far holder tale for mig. Min far er et kæmpe forbillede for mig, og at han skulle holde den tale for mig betød alverdens for mig. Jeg elskede virkelig den tale, og jeg stortudede kort efter hahaha

6. billede: Det her er et billede fra da jeg gik til jazzballet haha! (jeg er til højre). Men der er en MEGA fed historie til dette billede. Jeg skulle en dag til en fest hos min ven, som hvor en af mine rigtig gode veninder der hedder Astrid også skulle med til (vi kendte så ikke hinanden dengang), men vi mødtes til denne fest og vi klikkede bare syyyygt godt med hinanden, jeg følte virkelig hun var min bedsteveninde fra den dag af!

Jeg kigger senere mit fotoalbum igennem og finder dette billede, og jeg ser med det samme, at det er Astrid der står der i midten!!!!!!! Vi har åbenbart gået til jazzballet sammen haha! Det var det fedeste, I får også lige et billede af os sammen nu!


5. Hvad fylder meget i dit hoved for tiden?

Skole! Jeg er lige startet i skole igen efter næsten et år med sabbatår, så det er enormt hårdt!


6. Noget specielt du godt vil købe for tiden?

Jaaaa!!!! Denne jakke, jeg synes den er såååå fed - den er dog udsolgt, så jeg skal virkelig på udkig :///


7. Hvor ser du dig selv om 5 år?

Forhåbenligt i en lejlighed med Lauge, måske en dejlig hund og måske et lille barn? Jeg vil jo enormt gerne være en ung mor, så helst med et barn haha.


8. Hvilke 4 ord beskriver dig?

Hjælpsom, kærlig, temperamentsfuld og beslutsom


9. Hvem er dine favorit bloggere og instagrammere?

Jeg ELSKER Anna Astrups Instagram, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at følge hende. Hun fik en Fiat 500 i fødselsdagsgave, og der får jeg simpelthen for ondt i røven hahahah.
Derudover elsker jeg Josefine H. J's blog og Instagram. Det er så stilrent og bare super lækkert at se på.


10. Hvor lang tid kan du bruge på et indlæg ca.?

Uha, bruger nok maks 1 time på et i gennemsnittet.


11. Har du nogle råd til hvordan man tager et godt billede, og hvad tager du dine billeder med?

Tag et billede der er lige, hvis det har noget at gøre med horisonter, INGEN vil se på et skævt billede det skaber mega meget uro i mit hoved i hvert fald hahha. Ellers så kig på din Instagram! Hvilke perspektiver plejer du at tage i? Har du skæve billeder? (Hvis du kun tager lige billeder, kan et skævt billede virkelig live din instagram op!) Jeg tager bare mine billeder på min telefon, men for at få dine billeder til at se ud som om, at det er taget på et spejlreflekskamera, så skru op for skarpheden i billederne!


12. Hvem eller hvad inspirerer dig?

Mine følgere og hverdagens udfordringer! 100 procent!


13. Er du glad for at have startet en blog?

MEGET glad! Jeg har flere gange før startet blogs op, hvor der ikke er sket en skid, men jeg er virkelig glad for, at jeg kan bruge min blog i stedet for YouTube, nu når mit kamera er gået i stykker.


14. Hvem eller hvad gør dig rigtig glad?

ALTID min hund Nolder og min kæreste!


Tusind tak fordi I læste med, og tak til Gunilla for at hun vil være med. Håber vi ses i mit næste indlæg, i må have det godt indtil da.

- Michelle

  • Inspiration
  • 323 visninger

Synes godt om

Kommentarer

KathrineLoekke
KathrineLoekke,
Super fed serie!
nouw.com/kathrineloekke
MichelleGrandjean
MichelleGrandjean,
Tusind tak, det betyder rigtig meget for mig!❤️
nouw.com/michellegrandjean